Bejaarde man leeft met zijn vrouw in zeer slechte omstandigheden – 1 voor 12 Suriname (video)

1 voor 12 Suriname
Is toch erg om te zien hoe deze twee mensen in Suriname door het leven moeten? De man is al op leeftijd en is dit hoe hij zijn oude dag met slijten? Hij heeft altijd gewerkt maar zijn pensioen is toch maar een paar 100 SRD.

[quads id=1]

Meneer vertelt over zijn leefsituatie. Over zijn jongere vrouw, zijn familie en over zijn kinderen. Tevens deelt hij zijn financiële situatie met de gemeenschap. Bekijk de video van 1 voor 12. Deel het met anderen wellicht heeft iemand een oplossing voor ze. Dit kan toch niet zo? 1 voor 12 doet veel voor de gemeenschap maar ze kunnen het niet alleen. Jij helpt toch ook?

[quads id=1]

1 voor 12 Suriname

Meneer Ronald Brasdorp en zijn vrouw Patadien zijn in gesprek met Stichting 1 voor 12 Suriname. Ze kunnen nauwelijks de eindjes aan elkaar knopen. De woning waarin zij verblijven is in zeer slechte staat.

Geen kracht meer

[quads id=1]

Ze hebben geen verdiensten om er iets aan te doen, maar ook de kracht ontbreekt hen. Meneer is namelijk al 85 jaar oud. Het is om moedeloos van te worden. Bekijk onderstaande video om naar zijn verhaal te luisteren. 1 voor 12 doet veel voor de gemeenschap maar ze kunnen het niet alleen.

Video

Deel daarom deze video met eenieder wellicht heeft iemand een oplossing voor ze:

[quads id=1]

Samen staan we sterk

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder! Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

Doneer online

1 voor 12 Suriname

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)

Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Man uit huis gezet door zijn vrouw en leeft nu in mensonterende situatie – 1 voor 12 Suriname

Video – Alleenstaande moeder met 7 kinderen in gesprek met 1 voor 12 ~ Suriname

Bron: 1 voor 12
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis voor u