44-jarige Nessa overleden na bus ongeluk tussen Paramaribo en Albina – politie Suriname (foto’s video’s)

overleden Paramaribo
Lees hier het officiële politie bericht omtrent het busongeluk in Suriname. De bus was op weg van Albina naar Paramaribo. Een 44-jarige vrouw kwam om het leven.

[quads id=1]

Alle inzittenden van de autobus hebben zware tot lichte verwondingen opgelopen. Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd en voor meer informatie omtrent de identiteit van het slachtoffer.

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Aanrijding met dodelijk afloop op de Oost-West verbinding. De politie van het ressort Moengo kreeg op dinsdagavond 27 augustus de melding van een aanrijding op de Oost-West verbinding tussen een autobus en een pick-up, ter hoogte van kilometer 43.
Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat de autobusbestuurder een stilstaande container pick-up had aangereden, die links langs de weg geparkeerd stond.

[quads id=1]

Oost – West verbinding

In de autobus zaten 17 passagiers en de buschauffeur. Het is een zogenaamde staatsbus die de route Paramaribo-Albina visa versa onderhoudt.
De autobus kwam vanuit de richting van Paramaribo gaande in de richting van Moengo. Door de aanrijding belandden beide voertuigen in de langs de weg lopende goot. Alle inzittenden van de autobus hebben zware tot lichte verwondingen opgelopen. De 44-jarige passagier Netta, Bossoe is zodanig gewond geraakt dat zij ter plaatse het leven gelaten heeft.

[quads id=1]

Richting Paramaribo

Zes slachtoffers zijn per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis te Paramaribo. De andere slachtoffers inclusief de chauffeur D.K. zijn door omstaanders en familieleden, per eigen gelegenheid, afgevoerd naar Albina. Vermoedelijk zijn zij naar Frans-Guyana gebracht voor medische behandeling.

[quads id=1]

Franse kant

Het ontzielde lichaam van mevrouw Bossoe is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen. Met het overlijden van dit slachtoffer is de verkeersbarometer gestegen naar 47. De Verkeersunit van Politie Regio Oost is belast met het verder onderzoek in deze zaak. Nadere berichten volgen.

Bekijk hier de foto’s en video’s erover:

Bron:

Aanrijding met dodelijk afloop op de Oost-West verbinding

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland