3-jarige jongen met hersentumor in de steek gelaten door zijn vader. Wanhopige moeder uit Paramaribo vertelt haar verhaal aan 1 voor 12 (video)

1 voor 12 Paramaribo

Natuurlijk is het zwaar om een kind te hebben dat ziek is. Maar dat is toch de verantwoordelijkheid voor moeder en vader samen?

De moeder van de 3-jarige Wines vertelt over haar onmenselijke situatie. Haar zoontje heeft een hersentumor. Zijn vader vond het te zwaar en heeft hen in de steek gelaten. De woonomstandigheden te Charlesburg in Paramaribo zijn ook niet bevorderlijk voor de gezondheid van het arme kind. Ze hebben niet eens stroom. De wanhopige moeder klopt aan bij stichting 1 voor 12 Suriname. Bekijk de video en deel het met een ieder. Hulp en advies zijn dringend nodig. 1 voor 12 doet veel voor de gemeenschap maar ze kunnen het niet alleen. Zou er een wet moeten komen om dit soort vaders aan te pakken? Of begrijpen jullie wel waarom hij het niet aankon?

Wanhopige moeder uit Paramaribo

Stichting 1 voor 12 Suriname is tijdens deze uitzending op bezoek bij familie Doerga te Charlesburg in Paramaribo. Oma, opa, dochter en een kleinzoon leven daar in niet al te beste woonomstandigheden. De 3-jarige Wines is erg ziek.

In de steek gelaten

Hij is in de steek gelaten door zijn vader. Die kon de zorg niet meer aan. Terwijl de zorg nu juist hard nodig is. Zijn wanhopige moeder vertelt over hun situatie.

Zonder stroom

Ze wonen niet in een normaal huis, maar in een in aanbouw zijnde woning. Zonder stroomaansluiting. Een vreselijke situatie voor de familie.
Bekijk de video. Deel het met een ieder want het gezin heeft dringend advies en hulp nodig voor verdere behandeling.

Bekijk hier de video:

Samen staan we sterk

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder! Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

Doneer online

1 voor 12 Paramaribo

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)

Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Bron: 1 voor 12
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis voor u