Verdrietige vader uit Suriname verliest plotseling zijn vrouw en blijft achter met zijn zoon – video

vader Suriname
Een verdrietig bericht over een vader en zoon uit Suriname. Wat doe je als je vrouw ineens overlijdt? Wat doe je als je ineens alleen voor je zoontje moet zorgen?

[quads id=1]

Deze vader heeft het ontzettend moeilijk na de plotselinge dood van zijn vrouw. Zijn zoon heeft extra hulp en zorg nodig. Hij stapt naar Stichting 1 voor 12 Suriname om hen te vertellen over de situatie. Het valt hem ontzettend zwaar. Hij barst uit in tranen. Kijk hoe het leven van iemand van de 1 op de andere dag kan veranderen. Bekijk de video en deel het met een ieder. Wellicht kan iemand de vader helpen met wat advies of hulp. De stichting doet veel voor anderen maar ze kunnen het niet alleen. Jij helpt toch ook?

[quads id=1]

Vader uit Suriname

Op plantage overtoom te Para in Suriname leeft een alleenstaande vader met zijn 7-jarige zoon. Zijn zoon heeft een ontwikkelingsachterstand. Vorige maand stierf de moeder van de jongen vrij plotseling. De vader moest toen ineens helemaal alleen voor de jongen zorgen

[quads id=1]

Zoveel verdriet

Het verdriet omtrent het verlies van zijn partner en de plotselinge zorg van zijn zoon is heel zwaar voor de vader. Bij het vertellen van zijn verhaal barst hij uit in tranen. De vader wil graag wat meer informatie omtrent (voorlopige) opvang voor zijn zoon en begeleiding in de opvoeding. Hij wil graag werken zodat er weer voldoende geld binnenkomt.

Hij houdt verschrikkelijk veel van zijn zoon maar hij heeft hulp nodig. Hij vertelt zijn verhaal aan Stichting 1 voor 12 Suriname. Deel het met een ieder!

Bekijk hieronder de video daarvan:

[quads id=1]


[quads id=1]

Deel dit verhaal

Het is vreselijk zwaar voor deze vader uit Suriname, hoe moet ze verder? Dit leven verdient niemand! Kijk hier naar haar verhaal. Deel het met eenieder, wellicht kan ze geholpen worden.

Samen staan we sterk

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder! Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

vader Suriname

Suriname Paramaribo

Doneer online
Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)

[quads id=1]

Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Gerelateerde verhalen.

Moeder en zoon ernstig in de problemen na ongeval in Suriname – Video van 1 voor 12

Gezin met 5 kleine kinderen uit Paramaribo op straat gezet – 1 voor 12 Suriname (video)

Bron: 1 voor 12
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij pub