Onze knappe zoon Praveen Sewgobind is Cum Laude gepromoveerd in Berlijn

geslaagd Berlijn
Wat een geweldige prestatie: Praveen Sewgobind is CUM LAUDE gepromoveerd in Berlijn!!! Zijn trotse ouders Manuel Sewgobind en Madhu Sewgobind – Kisoensingh maken dit heugelijke nieuws bekend. Bekijk het bericht voor meer informatie. We wensen dr. Praveen heel veel succes in New York. En tevens de felicitaties aan zijn papa en mama. Helpen jullie ons mee met de felicitaties?

Gefeliciteerd

Praveen Sewgobind

Op 2 augustus 2019 is aan de Postdam Universiteit /Humboldt Universiteit Berlijn onze zoon Praveen Sewgobind cum laude gepromoveerd
(PhD) op het thema Interetnische verhoudingen in relatie tot kolonialisme en cosmopolitisme.

Per 4 augustus gaat hij als cultuurwetenschapper en onderzoeker aan het werk op de City University of New York.

Gefeliciteerd dr. Praveen
πŸŽˆπŸŽŠπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽˆπŸŽˆ

Zoon van de trotse Manuel Sewgobind en Madhu Sewgobind – Kisoensingh..

geslaagd Berlijn

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland