Onze 52-jarige moeder en dochter Ida Troenokromo is overleden in Paramaribo

overleden Paramaribo
De families Wijnhard, Ligorie, Troenokromo en Janssen maken het overlijden bekend van Ida Troenokromo. Zij is 52 jaar geworden. Bekijk het bericht voor meer informatie. De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden te Paramaribo

[quads id=1]

Overleden

Onze moeder dochter, zus, tante en nicht

Ida Troenokromo

In de leeftijd van 52 jaar

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie. De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden te Paramaribo:

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland