Ik heb een vakantie lover in Paramaribo en ik heb een sugardady in Nederland – anoniem Suriname

vakantie Paramaribo
Suikeroompjes, sugardaddy. We horen erover maar hoe zit het nou echt? Megan geeft ons een kijkje in haar leven.
Megan is gelukkig. Ze heeft twee mannen. Een vakantie lover in Paramaribo en ze heeft een sugardady in Nederland. Dankzij haar sugardady, die haar betaalt voor haar ‘diensten’ kan ze regelmatig op vakantie naar Suriname. Er ontbreekt haar niets. Haar suikeroompje kan haar niet echt bevredigen, maar geld maakt een hele hoop goed. Megan is gelukkig. Het vertrouwen in mannen was ze al heel wat jaartjes geleden verloren. Ze is tevreden met het leven. Wat vinden jullie hiervan? Megan heeft overigens niets gezegd over liefde. Heeft een mens geen liefde nodig dan?
Vakantie love in Paramaribo

Hallo, ik ben Megan. Mijn vriendin heeft me gezegd dat ik mijn succes story moet delen op FamilieNieuws. Rede waarom: Ik ben iemand die altijd pech heeft gehad in het leven. Ik ben heel vroeg zwanger geraakt van een klootz*k. Ik weet niet of ik dat woord mag noemen. Mijn moeder heeft me met zwangerschap en al op straat gezet. Ik woon in Nederland hoor.

Vrij vroeg woonde ik op mezelf. Eerst op kamer training en toen geheel zelfstandig. Het enige positieve in mijn leven was toen mijn dochter. Een man wilde ik niet meer. Ik heb het wel vaker geprobeerd maar nee hoor. 1 en al ellende. En ik vertrouwde ook geen man bij mijn dochter. Ik heb zelf al heel vroeg kennis moeten maken met een een handtastelijke ‘oom’ dus dat zou mijn dochter niet overkomen. De enige die ik met mijn dochter vertrouw is mijn vriendin.

Inmiddels is mijn dochter 18 jaar. Ik ben 35 jaar. En voor het eerst in mijn leven heb ik controle over mijn eigen leven.

In Paramaribo wonen

Een aantal jaartjes begin ik al naar Suriname te gaan. Ik heb altijd al het idee gehad om ‘later als ik groot ben’ in Paramaribo te gaan wonen. Voorlopig zie ik daar vanaf want ik heb mijn ‘verplichtingen’ in Nederland. En ongeveer twee jaar geleden ben ik Chris daar tegengekomen. Chris is 32 jaar. En hij geeft me de tijd van mijn leven als ik op vakantie ben in Paramaribo. Ik ben er 4 keer per jaar.

Hoe kan ik me dat veroorloven hoor ik mensen al denken. I know. Ik zal jullie een geheimpje vertellen. Ik heb ook een pappie hier in Nederland. Een oudere man met heel veel geld. Mijn sugardady. Suikeroompje. Noem het hoe je wilt. Ik ken hem nu al een jaar of 5. Hij heeft zijn huis en om het weekend slaap ik een weekendje bij hem. Dat is nu al 5 jaar zo. En hij betaalt me voor mijn diensten en mijn gezelschap. 1 keer in de twee weken moet ik het bed met hem delen en de laatste jaren slapen we alleen maar. Ben ik een motjo, ach whatever. Misschien wel. Ik zie het als werk. Al wil ik hem ook niet kwijt want deze man is ontzettend slim en intellectueel.

Een slimme man

We kunnen uren samen kletsen. Hij heeft me met heel wat zaken geholpen. Dankzij hem heb ik een opleiding gedaan. En zo heb ik sinds een half jaartje mijn eigen onderneming. En daar verdien ik ook mijn geld mee. lang niet zoveel als wat ik van hem krijg, maar mocht hij wegvallen dan kan ik mezelf en mijn meisje wel verzorgen.

vakantie Paramaribo
voorbeeldfoto van myhealthanchor

Deze man heeft mijn leven compleet veranderd. Ik kreeg gewoon een uitkering en die moest ik wel stoppen..

Ondertussen ben ik de gelukkigste vrouw op aarde. Ik had nooit gedacht dat ik zoveel grip op mijn leven zou hebben. Ik heb het voor het kiezen. Ik heb twee mannen. 1 voor het geld en gezelschap en de ander alleen maar voor het lichamelijke contact en ook voor de gezelschap.

Vrijgezel

Chris is vrijgezel. Geen vaste relatie maar hij is echt een lekker ding dus doet zijn ding. We hebben geen enkele verplichting naar elkaar toe. Al is hij wel erg jaloers als ik in Paramaribo ben. Hij heeft geen idee wat ik in Nederland doe en met wie. Hij denkt gewoon dat ik getrouwd ben met een witte man.

Getrouwd

Maar mijn witte man en ik zijn niet getrouwd. En dat gaat ook niet gebeuren. Hij ziet mij niet als iemand met wie hij zou kunnen trouwen. En ik hem eerlijk gezegd ook niet. De relatie is puur zakelijk. En daarom ben ik blij. Ik zit ook niet te wachten op een relatie.Ik heb het geprobeerd in het verleden maar nee. Dit is precies hoe ik mijn leven wil leiden.

Volgende week vertrek ik weer naar Suriname. Die 10 dagen daar zullen mij goed doen. En zo laad ik mezelf weer op om hier in Nederland weer aan het werk te gaan.

10 dagen weg

Dus ja, mijn vriendin die veel van mij weet zegt dat het een succesverhaal is. Ik weet het niet Ik denk wel dat het elk moment kan stoppen. Die witte man kan ook iemand tegenkomen en dan stoppen met mij, Dat heeft hij ook vaker gezegd. Maar tot nu toe zie ik dat niet gebeuren want die man is verslaafd aan mij. En Chris, daar kan ik elk moment mee stoppen maar voorlopig vind ik het echt wel prima zo. Ik geniet, mijn dochter heeft een goed leven, ik ben gelukkig en ik kan alles kopen wat ik wil. Wat wil ik nog meer?

Uitschelden

Jawel, ik gebruik bescherming. oja, voor de mensen die mij gaan uitschelden. Geeft niet. Ik zou mezelf ook uitgescholden hebben een paar jaar geleden. Maar nu denk ik alleen maar: had ik maar eerder een sugardady gevonden. En had ik maar 1 gevonden die mij ook lichamelijk kon bevredigen dan was het perfect geweest. Maar goed, je kan niet alles hebben, toch? Dus jullie hoeven niet jaloers te zijn. niet alles is perfect. Of misschien toch wel want voor perfectie in de slaapkamer heb ik Chris. Groetjes van Megan

Gerelateerde verhalen:

Anoniem – Mijn partner wil dat ik stop met werken als camgirl

Anoniem ~ Ik ben 1 keer op vakantie geweest naar Suriname. En nu wil ze dat ik haar kinderen erken

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig