We zijn supertrots op onze geslaagde zus en dochter Ayesha Kandhai uit Paramaribo

universiteit Suriname
Fantastische berichten uit Suriname:
Hierbij maakt de trotse Pooja mede namens haar ouders Ganeshkoemar en Grace Kandhai – Bechan, bekend dat haar knappe zus is afgestudeerd aan de Anton De Kom universiteit te Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent haar thesis.

[quads id=1]

Vol trots en blijdschap maken wij bekend dat ons knappe zus en dochter aan de Anton De Kom universiteit Paramaribo Suriname Faculteit der Maatschappij Wetenschappen, studierichting Economie met als variant Bedrijfseconomie is afgestudeerd,

Ayesha Kadjel Kandhai

Uit Paramaribo

Zij verdedigde haar thesis met als onderwerp:
“Een onderzoek naar de administratieve organisatie met als betrekking tot het inkoop-, magazijn- en verkooopproces binnen A&D building & Wood Products N.V.”

[quads id=1]

Hierdoor verkreeg zij de graag van:
Bachelor of Science in de Economy met als special Accountancy.

Zij wordt van harte gefeliciteerd door haar trotse:
Vader:
Ganeshkoemar Kandhai

Moeder:
Grace Kandhai-Bechan

Zusje:
Pooja Kandhai

Wij wensen haar heel veel succes in haar verdere carrière

[quads id=1]

universiteit Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland