Ozon Splash water event in de Witte Lotus Paramaribo was druk (video’s en foto’s) vakantie Suriname

Kinderen moeten spelen, gelukkig zijn en genieten. En dat hebben ze gedaan afgelopen weekend tijdens het Ozon Splash water event in Paramaribo. Vakantie tijd oh, heerlijke tijd.

[quads id=1]

Maar liefst 3000 kaarten werden er verkocht. Helaas waren velen teleurgesteld want de kaarten waren snel uitverkocht. Bekijk de foto’s en video’s van het leuke event! Wees er volgend jaar snel bij!! Misschien moeten we de organisatie vriendelijk vragen om het vaker te organiseren? Wat denken jullie? Like and share.

[quads id=1]

De Witte Lotus in Paramaribo

Het was hartstikke druk in de Witte Lotus te Paramaribo: Meer dan 3.000 personen zijn op het Ozon Splash water event geweest. Het grootse evenement is afgelopen zaterdag 24 augustus voor de tweede keer georganiseerd.

[quads id=1]

Alle leeftijden

Het evenement is voor alle leeftijden maar vooral kinderen tussen de 3 en 13 jaar konden tijdens de Ozon Splash te Paramaribo genieten van een tal van zwembaden, waterglijbanen, water sprinklers en schuimbaden. Daarnaast was er voldoende entertainment om een hele dag mee te vullen.

[quads id=1]

Voor SRD 15 lekker genieten

Een toegangskaart koste SRD 15,- Alle activiteiten op het evenement waren GRATIS!. Tevens kon je op verschillende plaatsen eten en drinken kopen. Bekijk onderstaande foto’s en video’s van het event. Wees er volgend jaar op tijd bij want veel mensen hebben geen kaart kunnen vinden. Er waren maximaal 3000 kaarten te koop.

Bekijk hier de video’s:

[quads id=1]


Ozon Splash was powered by Fernandes Bottling, Skechers, Dresscode en OZON van CIC.

Bron:
Mickey D. van Leeuwaarde, Ozon en Starnieuws

Facebook van OZON
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland