Naskip Suriname nu ook in Nederland! Geslaagde opening Naskip Amsterdam (foto’s en video)

Naskip Suriname Paramaribo Nederland Amsterdam
Goed nieuws voor de Naskip Suriname fans! De opening van Naskip Nederland is een feit. Gisteren is het eerste filiaal in Amsterdam geopend.

[quads id=1]

Het was een succesvolle opening. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en deel het met de liefhebbers. Kijk ook naar de foto’s en super grappige video! Like and share!!! Sranan sani we sani. Zijn jullie al geweest?

[quads id=1]

Naskip Amsterdam

Het filiaal is aan de Dapperstraat 147, in de buurt van de Dappermarkt in Amsterdam. Dus voortaan kun je na het shoppen op de markt even gaan chillen bij Naskip.

[quads id=1]

Naskip Paramaribo

Naskip, het eerste fastfood bedrijf in Suriname, is al langer dat 50 jaar bekend en wordt gewaardeerd om haar kip en kip producten, die volgens een eigen (geheim) recept en verse Surinaamse ingrediënten worden bereid. Met trots wordt van de daken geschreeuwd ‘Naskip da’s kip!’ In Suriname is Naskip te vinden aan de Henck Arronstraat, hoek Wanica en Verlengde Gemenelandsweg, Kwattaweg, in Latour en te Lelydorp.

Naskip da’s kip

Het succes van Naskip is volgens Nassy te danken aan de kwaliteit, de smaak, de service en de redelijke prijs. ‘Naskip da’s kip’ is onze slogan. Nassy: ‘Wij zijn er trots op dat wij onze klanten altijd kwaliteit en service hebben kunnen bieden.’ Bron: DBS

Onderstaand bericht schreef NASKIP Amsterdam gisteren op hun Facebook pagina

[quads id=1]

Lieve Naskippers,

Zoals jullie weten en hebben gezien hebben wij vandaag onze soft opening gehad. Wij van team naskip willen jullie allemaal bedanken voor jullie geduld en voor jullie komst vandaag❤️. Het was een geslaagde dag.

P.S. Wij zullen morgen en elke maandag gesloten zijn. Van dinsdag tot zondag heten we jullie graag welkom voor een lekker vers gebakken kippetje. De openingstijden worden morgen online gezet

Love from team Naskip
Voor meer informatie hou de Facebook pagina van Naskip Amsterdam in de gaten

Bekijk hier een leuke video. Like and share!!

[quads id=1]

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.