Meisje van 16 door twee gewapende mannen gedwongen tot omgang in sportcentrum te Paramaribo

buurman Suriname
Een vreselijke gebeurtenis voor dit meisje van 16 jaar uit Paramaribo. Ze was met haar vriend van 17 jaar in een sportcentrum
Ze is door twee gewapende mannen intiem misbruikt. Bekijk onderstaand politiebericht voor meer informatie. Waar zijn onze kinderen eigenlijk nog veilig?
Meisje van 16 jaar

Politie Suriname schreef het volgende: Twee mannen voor omgang onder dwang en/of intiem misbruik aangehouden en opgesloten te Paramaribo. De politie van het bureau Flora te Paramaribo kreeg in de vroege ochtend van maandag 19 augustus de melding dat een tiener intiem misbruikt was op het Willebrord Axwijk sportcentrum

Samen gaan flirten

De wetsdienaren gingen naar de genoemde locatie, alwaar zij het slachtoffer aantroffen. Het bleek een 16-jarig meisje te zijn. Uit het voorlopig onderzoek is naar voor gekomen, dat het meisje en haar 17-jarige vriend naar het sportcentrum in Paramaribo waren gegaan om te flirten. Aldaar werden zij overrompeld door twee mannen van wie een gewapend was met een vuist vuurwapen. Onder bedreiging met het wapen werd de 17-jarige vriend weggejaagd.

Sportcentrum Paramaribo

Daarna hebben de twee criminelen het meisje intiem misbruikt. Daags na het gebeurde werden de vermoedelijke daders in beeld gebracht door de politie.

Het waren de 28-jarige Clarence, W. en de 30-jarige Gregory, P. Op dinsdag 20 augustus werd Clarence, W. opgespoord en aangehouden en de mede verdachte Gregory, P. werd op vrijdag 23 augustus opgespoord en aangehouden.

2 mannen opgespoord

Zij zijn door het Arrestatie team in de kraag gevat en vervolgens overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten. De zaak is door de politie van het bureau Flora te Paramaribo voor nader onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale delicten.

Toegegeven

Gregory ontkent dat hij zich vergrepen heeft aan het meisje; terwijl zijn kompaan Clarence wel toe geeft dat zij de tiener intiem misbruikt hebben. Gregory en Clarence zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Bron:

https://www.politie.sr/twee-mannen-voor-verkrachting-en-of-seksueel-misbruik-aangehouden-en-opgesloten/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland