Huisarts in Nederland verdacht van omgang met meerdere patiënten

huisarts Nederland dokter
Een huisarts wordt in Nederland verdacht van omgang met meerdere patiënten. De huisarts heeft bekend dat hij naar bed is geweest met 1 van de patiënten.

[quads id=1]

Het zou door de vrouw komen, zij drong zich aan hem op. Hij werd vrijgesproken. Hij is nu verdacht van misbruik van een andere patiënt. Is een arts vrij om met zijn patiënten te slapen? Zolang ze volwassen zijn uiteraard? Hij is toch ook mens? Of is dat absoluut verboden en mag hij nooit meer zijn beroep uitoefenen? Moeten de patiënten ook gestraft worden?

[quads id=1]

Arts in Nederland

Nu.nl schreef het volgende hierover: Brunssumse huisarts opnieuw verdacht van intiem misbruik patiënt in Nederland. De politie heeft een huisarts uit Brunssum aangehouden op verdenking van het intiem misbruiken van een patiënt, meldt dagblad De Limburger zondagavond.

Hij is aangehouden

Gerelateerd verhaal

Anoniem: Zwanger van mijn arts

[quads id=1]

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) Nederland heeft de aanhouding van de huisarts bevestigd. Vorig jaar stond de vijftigjarige huisarts ook al voor de rechter vanwege omgang met een patiënte. De officier van justitie eiste toen een celstraf van achttien maanden.

Vrijgesproken

De man werd vrijgesproken, omdat de rechtbank misbruik niet bewezen achtte. Het Openbaar Ministerie (OM) is in beroep gegaan tegen deze vrijspraak.

[quads id=1]

De uit België afkomstige verdachte gaf vorig jaar voor de rechtbank in Maastricht toe dat hij intieme handelingen met een patiënte had verricht, toen hij bij haar op huisbezoek ging in augustus 2017. De man erkende dat het “nooit had mogen gebeuren”, maar meende dat de vrouw zich aan hem opdrong.

Hij heeft bekend

Bij de nieuwe zaak tegen de man zou het volgens De Limburger om een andere patiënte gaan.

Gerelateerde berichten:

Ondernemer heeft vrouwelijke arts mishandeld en gewurgd

Dit heeft een tehuis in Paramaribo met mijn moeder gedaan – Dan vragen ze maandelijks 500 euro

[quads id=1]
Bron:

https://www.nu.nl/binnenland/5983181/brunssumse-huisarts-opnieuw-verdacht-van-seksueel-misbruik-patient.html?redirect=1

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland