Actrice Grives uit Nederland moet nog langer in de cel blijven – Meer over de zaak

Grives Nederland
Het ziet er vooralsnog niet zo best uit voor de 34-jarige Grives. Ze moet langer in de Belgische cel blijven op verdenking van drugshandel.

[quads id=1]

De ‘Alleen maar nette mensen-actrice’ zegt dat ze aan het experimenteren was voor een nieuw tv programma. Ze was namelijk gecast voor een mooie rol in de nieuwe speelfilm ‘Suriname’. Die rol is ze vermoedelijk anwege dit incident kwijtgeraakt aan haar collega actrice Fajah Lourens. Bekijk het bericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Actrice Nederland

De Telegraaf schrijft het volgende: De advocaat van Imanuelle Grives heeft maandagochtend, voor haar besloten zaak voor de raadkamer kwam, het verhaal afgezwakt dat de actrice met een grote hoeveelheid drugs werd gepakt omdat ze zich ’aan het voorbereiden was op een nieuwe rol’. Grives zal nog zeker een maand achter de Belgische tralies moeten verblijven, zo besliste de rechtbank van Antwerpen later.

[quads id=1]

Naief

„Er is nog een tweede reden”, vertelde raadsman Luk Delbrouck in de ochtend voor het Justitiepaleis in Antwerpen een tikje mysterieus. Hij wilde nog niet vertellen wat de andere reden is, maar liet wel weten dat Grives ’naief’ is geweest.

[quads id=1]

’Ze moet wel’

„Naar omstandigheden gaat het wel goed met mijn cliënte”, vervolgde Delbrouck vooraf, wetende dat haar zaak als nummer 17 op de rol stond, waarbij voor elke zaak zo’n vijf minuten werd uitgetrokken. Op de vraag of ze het nog volhoudt achter de Belgische tralies antwoordde hij: „Ze moet wel.”

Arrestanten bus

De 34-jarige Rotterdamse, die werd binnengereden in een groene arrestanten bus, zit nu ruim een maand vast, sinds ze op het festival Tomorrowland werd opgepakt met onder andere ruim 100 xtc-pillen, 20 gram cocaïne en zo’n 10 gram ketamine. In het appartement waar ze verbleef werden later na onderzoek nog meer drugs aangetroffen.

Film Suriname

P.s Fajah zit op dit moment in Suriname. Voor de opnames van de film ‘Suriname’

https://www.instagram.com/p/B1kTjkvCsmk/

Eerdere berichten:

[quads id=1]

Imanuelle Grives raakt rol kwijt in nieuwe film ‘Suriname’ aan Fajah Lourens – televisie Nederland (video’s)

Imanuelle Grives, bekende actrice uit Nederland, aangehouden voor drugshandel

Bron:

https://www.telegraaf.nl/entertainment/757105861/advocaat-grives-is-naief-geweest

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland