Onze 37-jarige Nathalie Hofwijks – Powel is begraven in Paramaribo – Wij bedanken een ieder!

overleden Paramaribo
De families Nelom en Valies bedanken een ieder voor hun steun rondom het overlijden van hun Nathalie Hofwijks – Powel. Zij overleed op 37-jarige leeftijd in Paramaribo. Het was duidelijk te zien dat zij zeer geliefd was.  Bekijk de dankbetuiging voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

De families Nelom – Valies willen een ieder bedanken die er was voor onze Taaltje tijdens haar ziekbed tot aan haar begrafenis. Wij hebben mogen ervaren dat ze heel geliefd was en dat doet ons goed.

Moge God u allen rijkelijk zegenen en wij geloven dat wij onze Taalie-Taaltje ooit zullen ontmoeten bij de komst van onze Heer en Heiland.

Voor u allen:
God zegen

Overleden

Onze dochter, zus, nicht en moeder

Nathalie Hofwijks – Powel.

Ze is 37 jaar geworden. 

Geboren 10 mei 1982
Overleden 15 augustus 2019
Begraven 22 augustus 2019

[quads id=1]

overleden Paramaribo overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland