Man ontdekt bij terugkeer van vakantie dat de monteur zijn auto heeft verkocht – politie Suriname

auto Suriname

Is toch erg met bepaalde mensen die zichzelf ondernemer noemen? Een 31-jarige monteur is door de politie opgesloten.

[quads id=1]

Voor zijn vertrek naar het buitenland liet hij zijn auto achter bij de monteur voor reparatie. Maar die verkocht de auto en stopte het geld in zijn eigen zak. Dat kun je toch niet maken? Bekijk het bericht va de politie voor meer informatie. Ze willen weten wie de auto heeft gekocht.

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Monteur ingesloten voor verduistering van een voertuig. De 31-jarige Gregory G. is op woensdag 21 augustus door de politie van het ressort Santo Boma aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten voor verduistering

[quads id=1]

Aangifte gedaan

Door een benadeelde is op zondag 18 augustus aangifte gedaan tegen Gregory aan wie hij zijn voertuig had afgestaan voor reparatie. Daarbij gaf hij een geldbedrag voor de aanschaf van onderdelen. Daarna vertrok de benadeelde voor enige tijd naar het buitenland. Gregory verkocht de auto toen op eigen houtje en eigende zich het geld toe.

[quads id=1]

Wie heeft de auto gekocht?

Bij terugkeer deed de benadeelde aangifte tegen Gregory van verduistering van zijn auto. De politie werkt nu aan de achterhaling van de koper en het terug vinden van het voertuig.

Bron:

https://www.politie.sr/monteur-ingesloten-voor-verduistering-van-een-voertuig/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland