Jongen intiem misbruikt door buurman – politie Suriname

zusje Suriname
Een verschrikkelijke daad. Ricky is opgesloten door de politie in Suriname. Hij heeft zijn buurman misbruikt
De jongen werd door middel van een bordje eten door Ricky naar binnen gelokt om de vreselijke handeling te plegen. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Hoe kun je dit iemand aandoen? Die jongen kan zichzelf niet eens verweren. Wat is er mis met Ricky, is het zo moeilijk om een partner te vinden?
Buurman Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Ricky ingesloten voor ontucht met onmachtige. De 47-jarige Ricky N. is op maandag 19 augustus door de politie van het bureau Santo Dorp aangehouden op verdenking van gemeenschap met een bewusteloze of onmachtige; feitelijke aanranding en ontucht met een bewusteloze en onmachtige.

Jongere broer

De aangeefster R.A. deed op die bewuste dag aangifte ter zake de boven vermelde strafbare feiten tegen Ricky, N. Zij kreeg van een getuige te horen dat haar jongere broer, die een geestelijke beperking heeft, intiem misbruikt is geworden door de verdachte voornoemd.

Hetzelfde erf

Daartoe gevraagd beaamde het slachtoffer hetgeen zijn oudere zus bij de politie verklaart heeft. Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat Ricky op het zelfde erf in Suriname woonachtig is als het slachtoffer. Dat hij het slachtoffer met een bordje eten zijn woning binnen lokte om vervolgens de ontuchtige handelingen met die te plegen.

Hij is opgesloten

Bij zijn voorgeleiding heeft Ricky toegegeven ontuchtige handelingen gepleegd te hebben met het slachtoffer. Hij is na overleg met Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Bron:

https://www.politie.sr/ricky-ingesloten-voor-ontucht-met-onmachtige/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland