Dode na mishandeling in speeltuin tijdens buurtfeestje in Nederland (video)

speeltuin Nederland
Een man is ernstig mishandeld in een speeltuin in Nederland. Het zou gebeurd zijn tijdens een buurtfeestje

[quads id=1]

De man heeft, volgens de omstanders, een meisje zedelijk betast. Haar vader en 4 andere mannen hebben hem toen mishandeld. Hij is aan zijn verwondingen overleden. Bekijk het bericht voor meer informatie. Misschien was het beter geweest om op de politie te wachten? Of begrijpen jullie die vader wel?

[quads id=1]

Speeltuin Nederland

Algemeen dagblad Nederland schreef het volgende: Man overleden na mishandeling in speeltuin wegens mogelijk zedendelict. Als gevolg van een ernstige mishandeling in een woonwijk in Assen Nederland is vandaag een man overleden. Vijf omwonenden zijn opgepakt. Volgens de politie waren de vijf op de man afgegaan omdat ze hem verdachten van een zedendelict.

Vreselijk toegetakeld

De politie kreeg tegen 13.00 uur een melding over een man op het veldje die onzedelijke handelingen zou uitvoeren met een kind. Agenten gingen daarop af, maar inmiddels bleken ook vijf mannen uit de omgeving ernaartoe te zijn gerend. De man, een Assenaar, is dusdanig mishandeld dat reanimatie niet meer mocht baten. Over de identiteit en de leeftijd van het slachtoffer en de verdachten zijn geen mededelingen gedaan.

[quads id=1]

Feestje

Volgens buurtbewoners zou er een feestje aan de gang zijn geweest op een nabijgelegen grasveldje. Daar zou een van de genodigden, die niet in de wijk woont, hebben geprobeerd om een meisje onzedelijk te betasten. De vader en vier andere personen hebben vervolgens de confrontatie met de man gezocht, waarna het uit de hand liep.

Twee zaken

Het onderzoek van de politie is nog in volle gang. Daarbij worden twee zaken onderzocht: het overlijden van de man en een mogelijk zedendelict. Hoewel de politie al veel buurtbewoners heeft gesproken, worden getuigen verzocht zich te melden.

[quads id=1]

Bij het speeltuintje

Burgemeester Marco Out van Assen laat zich vanmiddag bijpraten door de politie. Hij zal daarna ‘zeker poolshoogte’ gaan nemen bij het speeltuintje, zegt een woordvoerder van de gemeente.

Bekijk hier een video:

Bron:

https://www.ad.nl/binnenland/man-overleden-na-mishandeling-in-speeltuin-wegens-mogelijk-zedendelict~a295e966/?utm_source=browser_push&utm_medium=push&utm_campaign=stdc_ad

Geschreven door Ruben Koenes
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland