Opgelet – Werkzaamheden aan de Wijdenboschbrug te Paramaribo

brug Paramaribo
Bekendmaking – Geef het door aan belanghebbenden in het verkeer te Paramaribo en Commewijne.

[quads id=1]

In de nacht van maandag op dinsdag zullen er werkzaamheden plaatsvinden op de Wijdenboschbrug. Er zal telkens 1 rijstrook afgesloten worden. Houdt u rekening met een vertraging. Bekijk onderstaande brief van de wegenautoriteit Suriname voor meer informatie:

[quads id=1]

Brug Paramaribo

Periode werkzaamheden Wijdenboschbrug

brug Paramaribo

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland