Onze knappe dochter en zus Raveena Lowtoe is afgestudeerd in Paramaribo

Geslaagd Paramaribo

Wat een fantastische prestatie van Raveena Lowtoe!! Vol trots wordt bekendgemaakt dat zij is afgestudeerd aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname in Paramaribo. Bekijk onderstaand bericht om te lezen wat zij precies heeft gedaan. Gefeliciteerd!! Helpen jullie ons mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht

[quads id=1]

Proficiat

Raveena Lowtoe

Vol trots en blijdschap maken wij bekend dat op maandag 19 augustus 2019 aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname in Paramaribo, Faculteit der Maatschappijwetenschappen, studierichting Economie is afgestudeerd,

Raveena Raghni Lowtoe

Zij verdedigde met succes haar thesis getiteld:

Een onderzoek naar de kostprijscalculatie methode binnen “Apotheek Sibilo”

Zij verkreeg hierdoor de graad van Bachelor of Science in de Economie

[quads id=1]

Wij feliciteren haar van harte met het behaalde resultaat en wensen haar heel veel succes toe in haar verdere carrière.

Namens de trotse :
Vader: Inder Lowtoe
Moeder: Anita Lowtoe- Hossebux
Broertje: Rewien Lowtoe

Een speciale woord van dank gaat uit naar: Drs. R. Dwarka, Drs. R. Soentik, Drs. B. Mathoera en Mevr. H. Sibilo PharmD.

[quads id=1]

Geslaagd Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland