Nep onderneemster opgesloten door de politie – huis huren in Suriname Paramaribo

huren Paramaribo
Shivanie is een oplichtster. Ze nam geld aan van mensen en deed alsof ze huizen verhuurde in Suriname.

[quads id=1]

Het lijkt erop dat ze meerdere slachtoffers heeft gemaakt. Heb jij haar ook leren kennen via social media en ben je ook opgelicht? Dan kun je je aanmelden bij de politie! Bekijk het officiële politiebericht en deel het met een ieder zodat ze zich aan kunnen melden.

[quads id=1]

Huis huren Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Oplichtster in de kraag gevat. Shivanie, M. is op zondag 18 augustus door de politie van het bureau De Nieuwe Grond in Suriname in verzekering gesteld ter zake oplichting.

Via social media

Shivanie deed mensen geloven dat zij onderneemster was en dat zij huizen verhuurde. Zij adverteerde via sociale media en een aantal mensen hebben contact met haar gemaakt om een huis bij haar te huren.

[quads id=1]

Shivanie nam geld van de mensen in ontvangst en loog tegen hun dat zij ongeveer een week na betaling hun intrek konden nemen in de huizen vanwege het feit dat die ontruimd moesten worden. Shivanie liet daarna niets meer van zich horen.

Geld ontvangen

Een aantal personen hebben aangifte gedaan van oplichting tegen Shivanie. Zij is opgespoord en aangehouden en heeft toegegeven dat zij die mensen heeft opgelicht.

[quads id=1]

Meerdere slachtoffers

De politie heeft sterk het vermoeden dat Shivanie meer slachtoffers heeft gemaakt. Die personen worden opgeroepen om in contact te treden met de politie van het bureau De Nieuwe Grond op de telefoonnummers 580677 en 582204.

Bron:

Oplichtster in de kraag gevat

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland