Mijn broer en onze zoon Inchomar Balentien is vermoord in Amsterdam Nederland – Wat nu? (foto’s en video)

moord Amsterdam
Inchomar Balentien is onlangs doodgeschoten. In de bladen noemen ze hem een crimineel. Heel wat verhalen doen de ronde. Iedereen heeft wat te vertellen.
Zijn moeder en zijn zus willen hun deel van het verhaal vertellen want naast alle negatieve verhalen die mensen vertellen en horen was Inchomar een ook een zoon en een grote broer. Jarenlang heeft hij moeten aanzien hoe zijn moeder geslagen en gebruikt werd. Luister naar hun emotionele verhaal. Het is tevens een boodschap voor een ieder. Deel het daarom met een ieder! Sterkte
Doodgeschoten in Amsterdam

Inchomar Balentien is eind juli overleden na een schietincident bij metrostation Kraaiennest in Amsterdam-Zuidoost.

“Daarom zeg ik: Wie dood en begraven is, is beter af dan iemand die nog leeft.”

Zoon en broer

Inchomar Alexander Balentien uit Amsterdam was een liefdevolle Zoon, Vader, Broer, Geliefde, Neefje, Neef, Oom, Vriend, Een man met veel talent en een waardevolle ziel met een hart van goud naar een ieder waar hij van houdt.
Sterkte familie

Video

Bekijk hier de video waarin zijn zusje en moeder hun deel van het verhaal vertellen:

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland