Home Overleden

Onze dochter en zus 41-jarige Nancy Codrington uit Paramaribo is er niet meer

Hierbij maken wij het overlijden van 41-jarige Nancy Codrington bekend. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. MORGEN zal er een singineti plaatsvinden te Charlesburg. Geef het door aan belanghebbenden.

Hierbij maakt de diepbedroefde familie bekend dat 

Nancy Brigitte Codrington

is overleden in Paramaribo.
Op een leeftijd van 41 jaar.

Namens:
de Familie

Bekijk onderstaande foto voor mer informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland