Onze dochter en zus 41-jarige Nancy Codrington uit Paramaribo is er niet meer

overleden Paramaribo
Hierbij maken wij het overlijden van 41-jarige Nancy Codrington bekend. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. MORGEN zal er een singineti plaatsvinden te Charlesburg. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Hierbij maakt de diepbedroefde familie bekend dat 

Nancy Brigitte Codrington

is overleden in Paramaribo.
Op een leeftijd van 41 jaar.

Namens:
de Familie

Bekijk onderstaande foto voor mer informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland