Congratulations to Jason Chung, Laquisha Chung and Shaquile Chung from Suriname

Congratulations to Jason Chung,  Laquisha Chung and Shaquile Chung from Suriname. De felicitaties komen van hun ouders en de rest van de familie. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Helpen jullie mee met de felicitaties?

[quads id=1]

Shaquile Chung,

Gefeliciteerd met het behalen van je zwemdiploma

..

Laquisha Chung,

Proficiat voor het slagen voor de Mulo.

..

Jason Chung,

Gefeliciteerd met het behalen van je Mulo diploma B en het slagen voor het toelatingsexamen.

..

[quads id=1]

geslaagd Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland