Vrouw bevalt in auto op het erf van het nieuwe Marwina ziekenhuis in Suriname (video)

ziekenhuis Suriname baby
Hoogzwangere Giovana Vyent uit Suriname zat in de auto op weg naar het ziekenhuis in Frans-Guyana om te bevallen

[quads id=1]

Maar haar dochtertje kon niet langer wachten. De bevalling begon in de auto. Gelukkig was het Marwina ziekenhuis niet te ver. Ze is daar op het erf voor het ziekenhuis bevallen. Haar meisje is tevens de eerste baby van het ziekenhuis. Bekijk onderstaand bericht om het verhaal te lezen. Bekijk ook een video van het nieuwe ziekenhuis. De kersverse moeder in ontzettend tevreden met de zorg die ze heeft gehad. Gefeliciteerd mama met uw kindje en gefeliciteerd Marwina ziekenhuis met jullie eerste spruit!

[quads id=1]

Ziekenhuis Suriname

Starnieuws Suriname schreef het volgende hierover: Marwina Ziekenhuis verwelkomt eerste baby. Giovana Vyent bevalt van haar vijfde spruit. Het Marwina Ziekenhuis in Suriname heeft gistermorgen zijn eerste baby verwelkomd. Giovanna Vyent was van Moengo op weg naar Frans-Guyana om te bevallen, maar het lot heeft anders beslist.

[quads id=1]

Op het erf

De bevalling van de 32-jarige vrouw had zich al in de auto ingezet. Verpleegkundigen hebben haar op het erf van het Marwina Ziekenhuis in de auto geholpen met de bevalling. Het is het vijfde kind voor Vyent. Ze vertelt dat twee van haar kinderen in Frans-Guyana zijn geboren en twee in ’s Lands Hospitaal in Paramaribo.

[quads id=1]

Snelle bevalling

ziekenhuis Suriname baby

Moeder en kind stellen het goed. Verpleegkundig directeur Judith Daniels-Forster – zij neemt waar voor algemeen directeur Aarti Kalloe, zegt dat de bevalling heel snel is gegaan. Het gaat om een voldragen kind dat 3.200 gram weegt. Vyent is blij met de zorg die zij en haar pasgeboren kind krijgen van het ziekenhuispersoneel.

Bekijk hier een video over het ziekenhuis:

[quads id=1]

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/54180

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland