Storing achtbaan Efteling – bezoekers hangen een uur lang op hoogste punt

Efteling Nederland
Angstige momenten voor de bezoekers van de Efteling in Nederland. Ze bleven een uur lang stil staan op het hoogte punt in de achtbaan. Niet op hun kop. Correctie.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Wat zou jij doen? Wat kun je doen? Snap je nu waarom sommige mensen niet in dit soort apparaten willen?

[quads id=1]

Efteling Nederland

Lindanieuws schreef het volgende: EFTELINGGANGERS ZITTEN EEN UUR LANG VAST OP HOOGSTE PUNT ACHTBAAN BARON. Een uur stilstaan op het hoogste punt van een achtbaan. Het overkwam een groep Eftelinggangers vandaag in de vrije val-achtbaan Baron 1898. De attractie stond vanmiddag stil op 37,5 meter hoogte.

[quads id=1]

HERSTART

Efteling Nederland

In de Baron 1898 passen maximaal achttien personen. Het is niet duidelijk hoeveel personen er tijdens de stilstand vastzaten. Een woordvoerder van de Efteling meldt aan Hart van Nederland dat de attractie na een herstart weer open ging. Ook zijn de vastzittende achtbaanliefhebbers bevrijd uit de karretjes.

[quads id=1]

TECHNISCHE STORING

Volgens het attractiepark veroorzaakte een technische storing de stilstand. Het is niet de eerste keer dat de Baron 1898 tot stilstand kwam op het hoogste punt. Op 13 juli 2015 kreeg de achtbaan ook te maken met een technische storing. Baron 1898 was toen net dertien dagen open.

Bron:

https://www.linda.nl/nieuws/stilstand-achtbaan-baron-1898-efteling/

GESCHREVEN DOOR ANNELOES SCHOHAUS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland