Persbericht van firma Kensenhuis NV Suriname voor klanten omtrent verkavelingsproject te Kwatta in Paramaribo

Paramaribo Kensenhuis
De firma Kensenhuis NV Suriname heeft ons gevraagd om het volgende persbericht met jullie te delen.

[quads id=1]

Morgen wordt er een vonnis uitgesproken tijdens een openbare rechtszitting. Het betreft verkavelingsproject te Kwatta in Paramaribo en boedel van familie Engel. U bent welkom om de zitting bij te wonen. Bekijk het bericht voor meer informatie en deel het met belanghebbenden

[quads id=1]

Project Kwatta Paramaribo

Lees hieronder het PERSBERICHT,

Geachte heer / mevrouw,

Bij deze willen wij onder de aandacht brengen dat er na 3-zware jaren van onzekerheid en gerechtigheid een vonnis in een van onze Verkavelings projecten wordt gewezen door de rechtbank op 22-08-2019 deze week ( kantongerecht combe te Paramaribo )

[quads id=1]

Vonnis

De rechtszitting is openbaar tijdens de vonnis uitspraak en u bent daar ook welkom de uitspraak zal om 08:30 uur gewezen worden het gaat over het beslag dat ons bedrijf heeft gelegd op de gehele boedel van de familie van Engel, te kwatta er zijn zoveel verhalen de laatste jaren verschenen dat ons bedrijf zich enkel en alleen via het gerecht haar gelijk zal en kon halen om de spookverhalen te niet te doen.

1200 klanten

En tevens ook de belangen van het bedrijf te waarborgen en haar 1200-klanten te kwatta Paramaribo.

[quads id=1]

Hopende u voldoende te hebben ingelicht.

Hoogachtend

Directie
Kensenhuis NV.
[email protected]

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Bericht van firma Kensenhuis NV voor klanten omtrent verkavelingsprojecten te kwatta in Paramaribo

Bekendmaking van Kensenhuis NV.: “Waarschuwing aan de gemeenschap”

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland