Onze dochter en knappe zus Shavelly Sarucco is geslaagd in Suriname

geslaagd Suriname Paramaribo
Knap van binnen en knap van buiten. Trotse ouders Jennis Bruining en Kenneth Sarucco feliciteren mede namens broers Faysel en Devainio hun dochter en zus Shavelly Sarucco uit Suriname. Bekijk het bericht voor meer informatie. Ook wij van FamilieNieuws feliciteren haar van harte. Helpen jullie ons mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht.

[quads id=1]

Onze dochter en knappe zus

Shavelly Sarucco

is geslaagd in Suriname 

Geslaagd!!!

Je prestatie vervult ons met trots.
We hebben nooit aan je getwijfeld.

Namens:
De ouders Jennis Bruining en Kenneth Sarucco.
Broer: Faysel Bruining en broertje: Devainio Bruining.
En de overige families: Bruining, Sarucco, Spier en Piqué

[quads id=1]

geslaagd Suriname Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland