Moeder en zoon in gesprek met 1 voor 12 Suriname – situatie verslechterd (video’s)

Suriname Paramaribo
Echt erg! Deze man is pas 41 jaar en moet op een onmenselijke manier door het leven. Waarom? Door de schuld van iemand anders! Moeder Pattie uit Suriname zit nog verder in nood! Haar zoon kan niets meer na een zware aanrijding. Hij was niet de veroorzaker van het ongeluk maar juist de benadeelde. Hoe kan dat??

[quads id=1]

In deze nieuwe uitzending van Stichting 1 voor 12 kunnen we zien hoe haar situatie is verslechterd. Haar zoon kermt de hele dag van de pijn. Daar bovenop heeft ze nog een ander probleem. Het kan zo echt niet langer. Er moet iets gebeuren! Bekijk de zorgwekkende video. Deel het met een ieder misschien kunnen ze toch geholpen worden?

[quads id=1]

1 voor 12 Suriname

1 voor 12 sprak met moeder Pattie. Haar zoon is na een zware aanrijding aan bed gekluisterd. Bedlegerig. Hij kan niets meer. Hij was niet de veroorzaker van het ongeluk maar juist de benadeelde. Hoe is het dan mogelijk dat deze familie het vandaag de dag zo moeilijk heeft? Bekijk het bericht en luister naar het zielige verhaal van deze moeder. Deel het met een ieder, wellicht kunnen andere mensen iets voor hen betekenen. Kan de veroorzaker van het ongeluk niet voor hen zorgen? Wat doet de verzekering?

[quads id=1]

Moeder uit Suriname

Suriname Paramaribo

Ziek, alleen en aan zijn lot overgelaten. Moeder Pattie vertelt over het ernstig ongeval van haar zoon. En over de situatie waarin zij nu zitten. Moeder heeft geen idee wat ze moet doen. Zij is niet in staat om voor haar zoon te zorgen. Zelf is mevrouw ook niet helemaal gezond. Het lukt haar niet om alleen voor haar zoon te zorgen.

Ze kan niet meer

Dit was de eerste video:

Samen staan we sterk

[quads id=1]

De situatie is helaas verslechterd

Bekijk hier de tweede video:

[quads id=1]

Deel dit verhaal

Het is vreselijk zwaar voor deze moeder uit Suriname, hoe moet ze verder? Dit leven verdient niemand! Kijk hier naar haar verhaal. Deel het met eenieder, wellicht kan ze geholpen worden.

Samen staan we sterk

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder! Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

Suriname Paramaribo

Doneer online
Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)

[quads id=1]

Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Gerelateerde verhalen.

Moeder en zoon ernstig in de problemen na ongeval in Suriname – Video van 1 voor 12

Gezin met 5 kleine kinderen uit Paramaribo op straat gezet – 1 voor 12 Suriname (video)

Bron: 1 voor 12
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij pub