Humberto Tan schrijft kinderboek over Surinaams meisje uit Paramaribo (video)

Tan Paramaribo
Zo leuk! Humberto Tan heeft meerdere kwaliteiten. Hij is presentator, sportfan en hij is ook nog een leuke schrijver

[quads id=1]

De in Paramaribo geboren Tan heeft een boek geschreven over een meisje uit Suriname. Een kinderboek. Het is niet zijn eerste boek. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video. Wil je het boek ook bestellen? Kijk dan snel en geef het door aan andere belanghebbenden.

[quads id=1]

Meisje uit Paramaribo

Nu.nl schreef het volgende hierover: Humberto Tan schrijft kinderboek over ballerina. Humberto Tan heeft een kinderboek geschreven over een meisje uit het Surinaamse Paramaribo dat ballerina wil worden.

[quads id=1]

Geboren in Paramaribo

Tan schreef het boek op verzoek van De Nieuwe Kerk in Amsterdam, waar op 5 oktober een tentoonstelling opent over Suriname. Tan is zelf geboren in Paramaribo.

[quads id=1]

Het boek, genaamd Pirouette in Paramaribo, is vanaf 3 oktober verkrijgbaar in de boekhandel en vanaf 5 oktober in de museumshop van De Nieuwe Kerk.

De RTL 4-presentator heeft meerdere boeken op zijn naam staan. Eerder schreef hij onder meer Het Surinaamse Legioen, over Surinaamse voetballers in de Eredivisie, en Rondom Tan. Daarin gaat hij in gesprek met tien vrouwen die hem inspireerden.

Bestellen?

Wil je het boek alvast reserveren? Dat kan via onderstaande link:

Boek bestellen/reserveren:

Humberto heeft eerder een boek uitgebracht. Bekijk hier een video daarover:
[quads id=1]

Bron:

https://www.nu.nl/cultuur-overig/5981368/humberto-tan-schrijft-kinderboek-over-ballerina.html

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland