21-jarige overleden te Paramaribo – aangereden door dronken 20-jarige zonder rijbewijs – politie Suriname

politie Paramaribo
Een vreselijk bericht. Wederom een familie in diepe rouw na het overlijden van deze 21-jarige jongeman in Paramaribo. Hij werd aangereden door een 21-jarige zonder rijbewijs die ook nog eens dronken was!

[quads id=1]

Bekijk het officiële bericht voor meer informatie omtrent het ongeval en de identiteitsgegevens van het slachtoffer. Sterkte aan de familie.

[quads id=1]

politie Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Bromfietser na aanrijding in ziekenhuis overleden veroorzaker opgesloten. De 21-jarige bromfietser Roche, Timpico is op maandagmorgen 19 augustus in het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo overleden.

[quads id=1]

Ziekenhuis Paramaribo’

De politie kreeg in de vroege ochtend van zondag 18 augustus de melding dat in de schietbaanweg, ter hoogte van de R.K begraafplaats een aanrijding had plaats gevonden tussen een bromfietser en een autobestuurder. De politie trof beide partijen ter plaatse aan. Roche was zwaar gewond. Hij werd per ontboden ambulance overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo alwaar hij op de afdeling “Intensive Care” werd opgenomen.

[quads id=1]

Toch nog overleden

Roche Op maandag 19 augustus stierf Roche ten gevolge van de opgelopen letsels. Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat de 20-jarige autobestuurder Rejano, S. op de rijhelft van de bromfietser Roche terecht kwam met als gevolg de aanrijding. Rejano is niet in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en reed onder invloed van alcohol.

[quads id=1]

Aangehouden

Hij blies 360 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht.
Nadat Rejano uit zijn dronken roes was werd hij voorgeleid bij een hulpofficier van justitie. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek in verzekering is gesteld. Deze zaak is in onderzoek bij de Verkeers Unit Paramaribo.

Foto binnengekomen via Facebook
Bron:

https://www.politie.sr/bromfietser-na-aanrijding-in-ziekenhuis-overleden-veroorzaker-opgesloten/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland