Voetballer Gleofilo Vlijter gaat carrière maken in Cyprus – Suriname trots (video’s)

Vlijter Suriname
Geweldig nieuws!! De aanvaller van Robin Hood, Gleofilo Vlijter gaat in Cyprus aan de slag. De stervoetballer uit Suriname heeft vandaag een profvoetbal contract getekend en gaat 2 jaar bij deze club voetballen.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar een paar interessante video’s van hem. Deel het trotse bericht met een ieder! Gefeliciteerd kanjer. We zijn trots op je. Helpen jullie mee met de felicitaties. Die kun je plaatsen onder dit bericht.

[quads id=1]

Voetballer uit Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Gleofilo Vlijter in Cyprus aan de slag. Gleofilo Vlijter vervolgt zijn voetbalcarrière in Cyprus. De Surinaamse voetballer tekende maandag een tweejarig contract bij Aris Limassol.

[quads id=1]

Vlijter Suriname

Robin Hood Suriname

Aan de verbintenis is een optie verbonden voor nog één seizoen. Aris Limassol komt uit in de tweede divisie van het eiland dat ligt in het oosten van de Middellandse Zee. De aanvaller van Robinhood Suriname doorstond maandag ook de medische test met succes.

Centrumspits

Het is niet het eerste profcontract voor Vlijter. Hij speelde eerder voor het Israëlische Hapoel Kiryat Shmona en voor FC Torpedo Kutaisi uit Georgië. De negentienjarige voetballer uit Suriname speelt als centrumspits.

Bekijk hier wat video’s van hem:

[quads id=1]

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/08/19/gleofilo-vlijter-in-cyprus-aan-de-slag/

Geschreven door Marinio Balsemhof
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland