Overlijdensbericht – Eric Graanoogst & Gabriel Stuger uit Suriname

overleden Paramaribo
De families Graanoogst, Van Dijk, Stuger en Paul laten weten dat de singineti van Eric Graanoogst en Gabriel Stuger VANAVOND zal plaatsvinden in Suriname. Bekijk onderstaand bericht voor verdere details omtrent de uitvaart. Geef het door aan een ieder. Wij van FamilieNieuws wensen de families heel veel sterkte met dit vreselijke verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan hieronder dit bericht.

[quads id=1]

Overleden

Eric Rudolf Graanoogst

&

Gabriel Salomo Silvano Stuger

[quads id=1]

overleden Paramaribo overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland