Nu gaande: Stroomstoring omgeving Johannes Mungrastraat Paramaribo – EBS bekendmaking

ebs Paramaribo
De EBS laat weten dat er momenteel een stroomstoring gaande is in de omgeving van de Johannes Mungrastraat te Paramaribo.

[quads id=1]

Bekijk onderstaand bericht om te lezen welke straten het betreft en geef het door aan belanghebbenden zodat ze op de hoogte zijn. De EBS biedt haar verontschuldigingen aan voor het ongerief

[quads id=1]

Stroomstoring Paramaribo

Momenteel is er een storing gaande in de omgeving Johannes Mungrastraat te Paramaribo en wel de volgende straten:

PRAMACCALAAN, RAMKISOOR PROJECT, JAHI NV, ETNALAAN, W. ANTONY LAAN, PARDOLAAN, J. MUNGRA STRAAT, VIROLASTRAAT, ANDIRASTRAAT, VERL. DIETERSTRAAT, DIETERSTRAAT, KOOSSTRAAT, SURINDRE KANHAIWEG, NASIBADARWEG, THE COLONY COMMUNITY, KULDIPSINGSTRAAT, KOLONISTENWEG, JERRY STRAAT, JAIMAILAAN, ROEL STRAAT, MARGRETHALAAN, MARTHA STRAAT, SANDRASTRAAT, AUGUSTSTRAAT, JAN SWEERSTRAAT, SONJASTRAAT, NADIASTRAAT, FERNANDES BAKKERY EN OMGEVING.

[quads id=1]

De storing is in behandeling bij de Techinci van de EBS.

De EBS biedt haar verontschuldigingen aan voor het ongerief en doet er alles aan om de stroomvoorziening zo spoedig mogelijk te herstellen.

Bron: Facebookpagina EBS
https://www.facebook.com/NV-Energiebedrijven-Suriname-EBS-132917300114886/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland