Mijn kleine broertje, 21-jarige Clerence Mijnals uit Suriname is overleden (foto’s)

Clerence Mijnals is overleden. Hij was pas 21 jaartjes jong. Werkte bij Surebeef NV en hij was student van de UNASAT Suriname.  Een groot gemis voor families Arumjo, Mijnals en Vanier. Bekijk het bericht en lees het gedicht van zijn broer Gio. Kijk ook naar de andere foto’s van Clerence. De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden, maar ook zijn vele vrienden heel veel sterkte <3

[quads id=1]

R.I.P. little Bro! Naruto was onze favoriete serie met daarin Sasuke en Itachi als onze favoriete characters, ik zag jou althans als Sasuke en ik Itachi.

We konden uren erover babbel en speculeren wat er gaat gebeuren in de volgende episodes tot het tijd was te gaan slapen en we elkaar welterusten wenste. In de serie komt Itachi’s leven tot een einde omdat hij ziek was en laat hij zijn broertje Sasuke achter maar ja helaas moet het bij ons omgekeerd aflopen en ik jou welterusten moet wensen voor het eeuwigheid.

[quads id=1]

Owh ja en die kaarten, game, chill avonden en praten over de toekomst waren zeker onze beste tijden samen, ik wens meer te zeggen maar het wordt steeds harder voor mij dus dan zal ik zeggen:

Rest In Peace my little loved one and know that I will forever have you in a special place in my heart.

❤️Love ❤️you ❤️forever

~ Gio ~

Bekijk de onderstaande foto’s voor meer informatie. De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland