Man uit Suriname verdacht van misbruik bloedeigen nichtje en ontucht dochtertje van zijn vriend

Suriname politie
Hij wordt verdacht van intiem misbruik van de dochter van zijn broer en hij wordt verdacht van ontucht met de dochter van zijn mattie

[quads id=1]

Toch heeft de rechter hem op vrije voeten gesteld. Er zou geen bewijs zijn. Hoe dan? Kan het zijn dat beide partijen liegen? Of had de rechter hem juist moeten aanhouden? Misschien totdat zijn onschuld bewezen is? Bekijk het bericht voor meer informatie. Heeft de rechter goed gehandeld? Kindermisbruik komt best vaak voor. Zijn onze straffen veel te laag? Maar het is natuurlijk ook lastig als je onschuldig bent en de gevangenis in wordt gestuurd. Maar hoe bewijs je je onschuld in zo een geval? Moeilijk hoor.

[quads id=1]

Nichtje uit Suriname

Starnieuws Suriname schreef het volgende: Verdachte in zedenzaak ambtshalve voorlopig in vrijheid. Harvey G. uit Suriname wordt verweten dat hij de dochter van zijn broer intiem heeft misbruikt en dat hij met de dochter van zijn vriend ontucht heeft gepleegd.

Voorlopig vrijgelaten

Kantonrechter Siegline Wijnhard stelde de man op de rechtszitting van donderdag ambtshalve voorlopig in vrijheid. Ze maande de verdachte aan om op elke zitting te verschijnen.

[quads id=1]

De magistraat voerde aan dat uit het onderzoek tot nu toe niet is gebleken dat de verdachte de feiten heeft begaan. Ze voerde aan dat de ernstige bezwaren niet meer overeind staan en schorste daarom de voorlopige hechtenis op.

[quads id=1]

Geen bewijs

De kantonrechter benadrukte dat de verdachte niet ervan uit moet gaan dat hij onschuldig is, omdat het onderzoek nog gaande is. Op 17 oktober, na het reces, zal deze zaak verder behandeld worden.

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/54115

Wanita Ramnath

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland