Onze lieve broer Stanley Juglall is overleden in Amsterdam

overleden Amsterdam

Hierbij maken de families Juglall, van Harten, van Leeuwen, van Mechelen en Cabenda het overlijden bekend van dhr Stanley Juglall. Hij wordt VANDAAG begraven in Amsterdam. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Op 11 Augustus 2019 is vredig ingeslapen mijn lieve broer en onze oom:

Stanley Devendranath Timotheus Juglall

Geboren: Paramaribo 25 januari 1934
Overleden: 11 augustus 2019

Op maandag 19 augustus om 13:15 uur tot 13:30 is er gelegenheid tot afscheid nemen in de aula van Begraafplaats Zorgvlied, Amsteldijk 273 te Amsterdam. Aansluitend zal daar tevens de plechtigheid en ter aarde bestelling plaatsvinden.

Namens:
Irene van Harten – Juglall, kinderen en kleinkinderen
Familie Juglall van Leeuwen
Familie van Mechelen
Familie Cabenda

[quads id=1]

overleden Amsterdam

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland