Onze enige overgebleven broer 33-jarige Gregory Humprey uit Paramaribo is er niet meer

overleden Paramaribo
Gregory, we waren er met ons vieren en nu maar met ons tweetjes, men zegt dat jongens mama’s kindjes zijn en dat hebben jij en Quincy bewezen. Jullie zijn nu beiden bij mama
Een speciaal geschreven tekst van de diepbedroefde zusjes Quanita Dubois en Henriëtte Tilborg. Ze hebben hun broer Gregory Humprey verloren. Hij was pas 33 jaar. Hij was werkzaam bij Telesur. Bekijk het bericht om de emotionele tekst te lezen. De singineti zal VANAVOND plaatsvinden te Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden. Het gemis is zwaar. Wij van Familienieuws wensen hen veel sterkte daarmee.

[quads id=1]

overleden Paramaribo

Ups en downs, ruzies en spanningen maar niets dat ons heeft gestopt om geen broers en zusters van elkaar te zijn. Uit één moeder zijn we gekomen en dat is zo gebleven tot de Here je terug heeft geroepen.

Bij elke sterfgeval besef je dat liefde alles overwint.
Bij elke sterfgeval besef je dat God het zo heeft gewild.
Bij elke sterfgeval moet je loslaten ondanks alle pijn.
Bij elke sterfgeval wenste je dat je liever langer met degene kon zijn.

Wanneer een moeder kinderen maakt ziet ze niet van te voren hoe haar kinderen het zullen maken in dit leven. Maar wanneer een moeder sterft en haar kinderen achter laat kan ze er wel op toe zien dat het gaat zoals ze het wilde.

Ondro anoe e tingi maar na skieng ai tang en tongo nanga tifi e bit deng sreefie maar na in wang mofo deh tang.

Ups en downs, ruzies en spanningen maar niets dat ons heeft gestopt om geen broers en zusters van elkaar te zijn. Uit één moeder zijn we gekomen en dat is zo gebleven tot de Here je terug heeft geroepen.

[quads id=1]

Middels deze tekst maken we bekend dat van ons is heen gegaan onze enige broer welke was overgebleven, onze zoon en kleinzoon:

Gregory Rinaldo Humprey

Op een zeer jonge leeftyd van 33 jaar.

Hij was een kleinkind van Ursila Dubois
Zoon van Wijlen Lucenda Dubois en Lenox Humprey.
En broer van Quanita Dubois en Henriëtte Tilborg.

In leven was hij werkzaam bij Telesur in Paramaribo.

De singineti is op maandag 19 augustus van 8.00u tot 24.00 u aan de Brahma Tewariestraat 22 Bloemendaal te Paramaribo.

De uitvaart vindt plaats op dinsdag 20 augustus te Renee’s Hof
Afscheid: 3u tot 4u
Rouwdienst 4 tot 5u
Begraven: 17.30u

[quads id=1]

Gregory we waren er met ons vieren en nu maar met ons tweetjes, men zegt dat jongens mama’s kindjes zijn en dat hebben jij en Quincy bewezen. Jullie zijn nu beide daar en wij weten dat mama alle strijd rechtvaardig zal beoordelen.

Your lil sisters aint got a keeper no more but I am sure that you and Quincy will turn into our guardian angels!
Rust zacht Greg wang dey, een dag zullen we elkaar weer zien en spreken. Srib switi na i Masra, Ma en Brada sey.
Rust zacht untill we meet again.

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland