Onze 44 – jarige zoon Clyde Summerville is overleden in Nederland

overleden Nederland
Moeder Verginia Bendt en vader August Summerville maken met grote verslagenheid mede namens families Bendt, Summerville, Mettendaf en Boerenveen bekend dat hun zoon Clyde Summerville is overleden in de leeftijd van 44 jaar. De uitvaart heeft inmiddels plaatsgevonden in Rotterdam Nederland.

[quads id=1]

Clyde Summerville

Geboren Zaandam 28-5-1975
Overleden Rotterdam 8-8-2019

Begraafplaats/crematorium
Zuiderbegraafplaats
Rotterdam

Namens de nabestaanden:
Familie Summerville/ Bendt

[quads id=1]

overleden Nederland

[quads id=1]

overleden Nederland
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland