Home Overleden

Mijn lieve vader en broer, 53-jarige René Telting (Ingi) is overleden in Nederland

Hierbij wordt bekend gemaakt dat René Telting plotseling is overleden in Nederland. Hij was ook bekend als Ingi. Hij is 53 jaar geworden. Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart in Den Haag. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies.

Overleden

René Telting
(Ingi)

Hij is in Nederland overleden.
In de leeftijd van 53-jaar

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland