23-jarige overleden in ziekenhuis Paramaribo nadat telefoonmast op hem valt – politie Suriname

0
Een verschrikkelijk bericht van overlijden. De 23-jarige Clemens Joewande stond op om naar zijn werk te gaan. Maar komt helaas niet meer thuis.
De jonge werknemer kreeg een onderdeel van een mast op zijn hoofd en overleed in het AZP Paramaribo. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Hoe kon dit gebeuren? Wij van FamilieNieuws wensen de families, vrienden en collega’s in rouw heel veel sterkte met dit verlies.
Paramaribo overleden

Politie Suriname schreef het volgende: Jongeman om het leven gekomen na bedrijfsongeval. De 23-jarige Joewande, Clemens is op zaterdagmorgen 17 augustus zwaar gewond geraakt tijdens werkzaamheden te Friendship in het district Coronie.

Losgeraakt onderdeel

Clemens was, samen met andere collega’s, bezig de mast van een telecom bedrijf te slopen toen een onderdeel van de mast losraakte en op zijn hoofd terecht kwam. Zwaar gewond werd hij per ontboden ambulance overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo. Omstreeks half zes in de middag is Clemens in het ziekenhuis overleden.

overleden Paramaribo

Foto binnengekomen via Facebook

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam, hangende het onderzoek, voor obductie in beslag genomen en is de dienst Arbeidsinspectie ingeschakeld om na te gaan of de veiligheidsprocedures in acht waren genomen tijdens het slopen van de mast.

Bron:

Jongeman om het leven gekomen na bedrijfsongeval

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.