Onze collega jurist 27-jarige Sinatra Soekhradj uit Paramaribo is overleden (foto’s)

overleden Paramaribo
3 jaar geleden studeerde ze af en kreeg de titel LLB Bachelor of Law. Een jonge jurist. In de bloei van haar leven. Helaas, de carrière van 27-jarige Sinatra Soekhradj uit Paramaribo is tot een einde gekomen. Ze is er niet meer. Dat maken haar collega’s van het Ministerie van Arbeid bekend. Bekijk het bericht voor meer informatie. Kijk ook naar de overige foto’s. De uitvaart zal MORGEN plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

OVERLIJDENSBERICHT

Onze collega jurist 27-jarige Sinatra Soekhradj uit Paramaribo is overleden

Ze viel op met haar thesis ‘Het recht op arbeid voor mensen met een beperking’, ze kreeg de kans als jonge jurist mede een bijdrage te leveren aan de modernisering van de arbeidswetgeving, het heeft slechts 3 jaren mogen duren, toch heeft ze in die korte tijd haar stempel weten te drukken in de annalen van het ministerie als een medewerker die bevlogen, bezield, en gepassioneerd in het arbeidsrecht haar deel van het werk heeft gedaan voor onze beroepsbevolking, ze bereikte amper de leeftijd van 27 jaar.

Hierbij wordt het personeel van het ministerie van Arbeid opgeroepen de laatste eer te bewijzen aan medewerker en collega,

Sinatra Soekhradj

Ze was jurist op het onderdirectoraat Juridische en Internationale Zaken.

Uitvaart

[quads id=1]

De crematie vindt plaats op zondag 18 augustus om 14.00 uur te Weg Naar Zee. Het lijk zal van 10 tot 13 uur opgebaard liggen op het woonadres van de familie aan de Commissaris Weythingweg 770. Geef het door aan belanghebbenden

De familie wordt veel sterkte toegewenst.

Minister, directie, staf en personeel van het Ministerie van Arbeid

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland