Mijn vrouw, 26-jarige Charella Soeters – Sanvisi uit Paramaribo, is overleden

overleden Paramaribo
Ze was een echtgenote, een moeder, een dochter en ook een hele lieve juf. Boiiii sangggg, Charella Sanvisi is er niet meer. Ze mocht maar 26 jaartjes jong worden. Ze was echt een engel. Iemand waarover je niets negatiefs kon zeggen. Bekijk het bericht voor meer informatie. De uitvaart was VANDAAG. geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Zij was werkzaam op De Kangoeroe Community School. Ook zij zijn in diepe rouw na het overlijden van hun gewaardeerde juf van groep 6A, Charella Sanvisi (26):

“Veel te vroeg moeten we afscheid nemen van onze collega . Onze gedachten gaan uit naar haar jonge dochter, echtgenoot en haar familie.” De directie van school probeert het verdriet van het overlijden van hun geliefde juf een plaats te geven. Wij wensen een ieder sterkte.

Vivian & Jolanda Hokstam van Kangoeroe Community School

—————–

Een lege plek

Een groot gemis

Een mooie herinnering

Is alles wat er nog is

[quads id=1]

Charella Jennifer Soeters – Sanvisi

Geboren 14-6-1993
Overleden Paramaribo 11-8-2019

Dochter van August David Sanvisi en wijlen Denise Hortensia Sichtman.

echtgenote van Niguel Soeters en moeder van Mallory Soeters.

Charella is vandaag begraven

Namens

Haar echtgenoot Niguel Soeters en dochter Mallory Soeters,

Conchita Sanvisi,

Valery Sanvisi,

Charonie Voorburg – Sanvisi,

Gervais Sanvisi en

overige (schoon) familie.

en

Kangoeroe Community School

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland