Gabriel Stuger en Eric Graanoogst overleden na bizar ongeval in Suriname – militair rijdt tegen elektrische mast (video)

overleden Suriname
Een verschrikkelijk en bizar ongeval in Suriname. Twee mannen zijn om het leven gekomen nadat een militair tegen een elektrische mast aanreed.

De twee mannen die probeerden te helpen kregen beiden fatale elektrische schokken. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Kijk ook naar de video. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte.

Ongeval Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: TWEE MANNEN OVERLEDEN NA ELEKTRISCHE SCHOK. Eric Graanoogst (58) en de Gabriel Stuger (32) zijn zaterdagmiddag vermoedelijk ten gevolge van een elektrische schok overleden.

Militair

De Ware Tijd Suriname vermeent dat zaterdagmiddag rond kwart over vijf een voertuig, dat door een militair werd bestuurd, tegen een elektrische mast botste in het Reebergproject. Door het ongeval brak de mast in tweeën en kwam op het wegdek terecht. Er ontstond kortsluiting bij één van de drie woningen op een woonadres, waardoor een ijskast in brand vloog.

2 slachtoffers

Naar verluidt zou één van de twee mannen hebben geprobeerd om de ijskast van elektrische stroom te halen. De man werd geëlektrocuteerd. Het tweede slachtoffer probeerde de andere man te helpen en liep ook stroom schokken op. De twee slachtoffers werden door familieleden naar het ziekenhuis gebracht. Bij aankomst bleek dat geen van beiden teken van leven meer vertoonden.

Politieonderzoek

Een tweede woning op het adres werd door tot nog toe onbekende reden door brand verwoest. Het is niet bekend als de woning tegen brand was verzekerd. Ook de oorzaak van het verkeersongeval is vooralsnog niet bekend. De bestuurder van het voertuig was wel in het bezit van een geldig rijbewijs. De politie onderzoekt de zaak verder.

Later meer

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/08/18/twee-mannen-overleden-na-elektrische-schok/