Onze moeder Adriana van Dams is op een gezegende leeftijd overleden in Suriname

overleden Suriname
De kinderen Telles en Emanuel maken bekend dat hun moeder is overleden in Suriname. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Overleden,

Onze moeder

Adriana Antoinette van Dams

Gelijk een hinde die naar waterbekken smacht, zo smacht mijn ziel naar U, o God.

Met diepleed wezen maken wij bekend dat van ons in Suriname is heengegaan op zondag 11 augustus onze lieve moeder, grootmoeder en overgrootmoeder mevrouw Adriana Antoinette van Dams. Op een gezegende leeftijd van 91 jaar.

Namens de kinderen, kleinkinderen en overkleinkinderen:
Ingrid Telles en gezin
Irene Emanuel en gezin
Wilgo Emanuel
Carlos Emanuel en gezin

De singi neti en begrafenis worden nader bekendgemaakt

[quads id=1]

overleden Suriname
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland