Mijn dochter en onze zus, 41-jarige Nancy Codrington uit Paramaribo is overleden

overleden Paramaribo
Zoveel pijn heeft ze geleden en zoveel verdriet heeft ze gehad …ze is nu gaan rusten…
Hierbij maakt de diepbedroefde moeder Henna Gardt, mede namens zussen Vanessa Blankendal – Codrington, Naomi Groos – Codrington, Daniëlla Schillevoort en Sharon Souda het overlijden bekend van haar dochter Nancy Codrington uit Paramaribo. Ze is 41 jaar geworden. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Zoveel pijn heb je geleden
Zoveel verdriet heb je gehad
Je kunt nu eindelijk gaan rusten
Maar toch doet het zoveel pijn

Met veel verdriet maken wij bekend dat na een langdurig ziekbed van ons is heen gegaan op 16 augustus 2019 onze dochter, zus, zwageres en tante

Nancy Codrington

Zij bereikte de leeftijd van 41 jaar.

Bekijk hier de gegevens omtrent de uitvaart.
Geef het door aan belanghebbenden:

[quads id=1]

overleden Paramaribo

Moeder:
Henna Gardt

Zussen:
Vanessa Blankendal – Codrington en gezin
Naomi Groos – Codrington en gezin
Daniëlla Schillevoort en gezin
Sharon Souda en gezin

[quads id=1]

overleden Paramaribo overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland