Politiebericht omtrent dood Kries Brindaben Panday in Suriname

overleden Suriname

Politicoloog Kries Brindaben Panday is aangereden door een vrouw aan bij de Hakrinbank in Suriname. Hij is dus NIET gewoon doodgevallen.

[quads id=1]

De vrouw, die de aanrijding al die tijd ontkende, is niet aangehouden. Bekijk het politiebericht voor meer informatie. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies.

[quads id=1]

Voetganger dodelijk aangereden door automobiliste. De voetganger Kries Brindaben Panday is op donderdag 8 augustus overleden na te zijn aangereden door een auto.

De ingeschakelde politie deed de plek aan voor onderzoek, nadat zij de melding kreeg van een man die was dood neergevallen voor een bankinstelling in Suriname. Op de plek werd het ontzielde lichaam van meneer Kries Brindaben Panday aangetroffen.

[quads id=1]

De politie startte een onderzoek in waarbij met behulp van camerabeelden duidelijk is komen vast te staan dat de heer Brindaben Panday door een automobiliste is aangereden. Deze vrouw reed niet weg maar bleef op de plek van het gebeurde. Ze ontkende wel dat zij Kries Brindaben Panday had aangereden.

Omdat de automobiliste in het bezit is van een geldig rijbewijs, de plek van de aanrijding niet had verlaten en niet onder invloed van alcohol of een andere bedwelmende middel verkeerde is zij niet in verzekering gesteld. Hangende het onderzoek is haar rijbewijs ingevorderd door de politie.

[quads id=1]

De Verkeerunit van politie Nickerie is belast met het onderzoek in deze zaak.

Bron:

Voetganger dodelijk aangereden door automobiliste