Politie Suriname opzoek naar Hardy – hij wordt verdacht van moord

opsporing Suriname

Hierbij een dringend opsporingsbericht van de politie in Suriname. Ze zijn opzoek naar deze man genaamd Hardy. Hij wordt verdacht van moord / doodslag. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie omtrent zijn signalement. Geef het door aan een ieder zodat hij snel opgespoord kan worden

[quads id=1]

O P S P O R I N G: HARDY, THEAWAN, alias‘Ti-one of G.T.’
16 August 2019 by Public Relations in Opsporing & Gezocht Politieberichten – No Comments

KORPS POLITIE SURINAME
Bestrijding Zware Criminaliteit
Forensische Opsporing.
Telefoon: 404022
O P S P O R I N G

[quads id=1]

De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de verdachte met, vermoedelijk, de volgende personalia:

——————HARDY, THEAWAN, alias‘Ti-one of G.T.’ ——————
laatstelijk gewoond hebbende aan de Samuel Vincent Bronweg in het district Marowijne,waarvan het pandnummer onbekend is.

[quads id=1]

HARDY, THEAWAN, alias‘Ti-one’ of ‘G.T.’,voornoemd, wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan moord c.q. doodslag c.q. zware mishandeling de dood ten gevolge hebbende.

S I G N A L E M E N T

GESLACHT……………………………………………………..MANNELIJK

ETNICITEIT…………………………………………………….CREOOL
POSTUUR………………………………………….SLANK

HAARDRACHT……………………………………VERMOEDELIJK DREADLOCKS

GESCHATTE LICHAAMSLENGTE…………………NIET BEKEND

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met Recherche oost op het telefoonnummer 357107, de Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

[quads id=1]

opsporing Suriname

Paramaribo, 16 augustus 2019,
De procureur generaal bij het Hof van Justitie in Suriname

namens deze,
De inspecteur van politie,

(P. TJIN LIEP SHIE)

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland