Onze lieve nicht Nathalie Hofwijks – Powel uit Paramaribo is overleden (foto’s)

overleden Paramaribo
Een zeer verdrietig bericht van overlijden. Nathalie Hofwijks – Powel uit Paramaribo is overleden. Haar verdrietige en geschokte neven en nichten van families Nelom en Valies maken dit nieuws bekend. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. En kijk naar de andere foto’s

[quads id=1]

Overleden,
Onze nicht

Nathalie Hofwijks – Powel

Vol ongeloof en veel pijn in ons hart maken de nichten en neven uit de families Nelom en Valies bekend dat van hen is overlijden hun nicht Nathalie Hofwijks – Powel

Taly, Taaltje,

Till we meet again
😭😭😭😭😭😭😭😭

Nadere berichten omtrent de uitvaart volgen nog

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland