Man uit Paramaribo begint zomaar op het appartement van zijn buurman te schieten – politie Suriname

politie Paramaribo

Wat is een mensenleven waard? Deze agressieve buurman begon spontaan op het appartement van zijn buurman in Paramaribo te schieten. Wilde hij hem echt doodmaken? Bekijk het officiële politierapport om te lezen waarom? Dat is toch poging tot doodslag!!! Snappen jullie het?

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Schoten gelost; schutter aangehouden. De 46-jarige Mehmet K. is op woensdag 14 augustus door de politie van het bureau Geyersvlijt te Paramaribo aangehouden.
De Politie deed na de melding dat in de Verlengde Picassostraat schoten zijn gelost de locatie aan.
Daar aangekomen werd de beller zijnde de beheerder van een appartement aangetroffen.

[quads id=1]

Hij verklaarde dat hij omstreeks middernacht schoten hoorde. Hij ging de straat op om te zien wie de schoten loste. Het bleek zijn overbuurman Mehmet, K. te zijn. Mehmet schreeuwde de aangever toe dat hij de verlichting van zijn appartement uit moest doen omdat die- de verlichting- hem hinderde. Dat als de aangever hieraan geen gevolg zou geven op hem geschoten zou worden.

[quads id=1]

Terwijl de buurman dit zei loste hij schoten af op het appartement. De aangever ging plat liggen om niet geraakt te worden. Vervolgens bracht hij zichzelf in veiligheid. Hij heeft de politie toen niet meteen gebeld.

Enkele uren daarna loste Mehmet weer schoten af en toen belde de aangever de politie op. Mehmet werd aangedaan. In zijn woning zijn aangetroffen en in beslag genomen een rifle en een vuistvuurwapen. Mehmet bleek geen vergunningen voor deze wapens te hebben.

[quads id=1]

Bij zijn voorgeleiding verklaarde Mehmet niet te weten wanneer en waarop hij geschoten heeft. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij voor poging tot doodslag, bedreiging, vernieling en illegaalvuurwapenbezit in verzekering gesteld.

Bron:

https://www.politie.sr/schoten-gelost-schutter-aangehouden/