Tanisha en Shante van Mytylschool Paramaribo zijn geslaagd!!! Foto’s en video’s

geslaagd Paramaribo
Nog meer geweldige berichten uit Suriname. We zijn trots op alle leerlingen die geslaagd zijn. Maar deze twee uit Paramaribo zijn wel heel bijzonder. Ze hebben een lichamelijke beperking. Maar het is ze wel gelukt!

[quads id=1]

Tanisha en Shante van de Mytylschool zijn geslaagd voor de landelijke GLO toets. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de foto’s en video’s. Helpen jullie ons mee met de felicitaties? Jawel toch? Plaats ze hieronder dit bericht. Uiteraard zijn dit soort berichten de moeite waard om te delen. Suriname trots.

[quads id=1]

Mytylschool Paramaribo

Op 17, 18 en 19 juli 2019 hebben twee leerlingen van de Mytylschool Paramaribo meegedaan aan de landelijke GLO toets. Dat zijn Tanisha Chedi en Shante Tamin. Vandaag 14 augustus 2019 was de uitslag. Beide leerlingen zijn geslaagd voor de LBO.

Tanisha en Shante, succes verder met jullie studie.

[quads id=1]

Kijk hier naar de foto’s en video’s:

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Redactie: Melaica Tuinfort doet ook mee aan de Paralympische Spelen

Bron: Stichting Mytylschool Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland